Trots!

2017-01-19-15-05-39Trots kan ik zeggen dat ik al bijna 8 kilo kwijt ben! Nog een paar kilo te gaan en dan heb ik mijn eerste doel van -10 kg bereikt.

En in het vooruitzicht heb ik een fitness hoelahoep die ik krijg van mijn vriend zodra ik de 85 kg bereik, dus dat is extra motivatie!

Wel heb ik opgemerkt dat ik vaak te weinig eet, volgens mijn Lifesum app, dus tussendoor kan ik best wat lekkers nemen want daar is genoeg ruimte voor, ik moet er alleen voor waken dat ik dan niet gelijk weer alles op eet.

Er zit bij mij namelijk geen stop op als ik iets aan het eten ben wat ik erg lekker vind. Dus ik zorg eigenlijk altijd dat ik niet te veel daar van in huis heb en in plaats daarvan haal ik gezonde snacks in huis. Wel ben ik trots op het feit dat ik die zak chips die hier al sinds oud en nieuw staat gewoon heb laten staan. Misschien bezit ik toch wel een beetje discipline!

Het sporten gaat ook goed, ik heb mijn work-out op de roeitrainer inmiddels uitgebreid naar 20 minuten per dag, elke dag gooi ik er een minuutje boven op. Wel word het tijd dat ik er een tandje meer bij doe bij de buikspier oefeningen en de squats.

Het lukt mij om 6 dagen in de week in mijn mooie fitness ruimte te sporten. Ik vind het best nog wel lastig om mijzelf tot actie te schoppen, ik vind het al snel saai en dan hou ik er meestal mee op dus dat is ook iets waar ik voor moet waken. Door blijven gaan!

Ik wil dit keer echt mijn doel bereiken en ik heb nu ook het gevoel dat ik het kan, wat ik eerder niet had. Ik voel mij goed bij wat ik doe. Ik gebruik geen voedingsschema’s of iets dergelijks, wel heb ik bepaalde dingen onthouden toen ik samenwerkte met een voedings coach en pas deze hier en daar ook toe. Maar voedings schema’s zijn voor mij te monotoon, tenminste, die ik toen had wel, ik was niet creatief genoeg om 2 of 3 x per dag iets lekkers te maken van aardappels, groente en kip. Ik ben gewoon geen keuken prinses en te lang hetzelfde eten word voor mij dan een opgave.

In plaats daar van zoek ik gezonde recepten online en varieer daar mee. Dat past beter bij mij en ik merk dat ik steeds vaker nieuwe dingen uit probeer, wat voor mij ook moeilijk is, ik blijf vaak liever in mijn safe-zone.

Het is in elk geval allemaal positief! Progressie foto’s komen nog wel, maar naar mijn idee is het nu nog niet echt zichtbaar, dus daar wacht ik nog even mee.

Tot de volgende update!

Advertenties

2 Reacties op “Trots!

    • Dank je wel Kimberly!
      De motivatie kwam bij mij ook niet in 1 keer hoor, heeft jaren geduurd tot ik het echt zat was en er wat aan wou doen en om een manier te vinden die bij mij past. Het lukt jou vast ook! XXX

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s