Recept: Havermout pannenkoek met banaan

dsc_5562bMijn favoriete ontbijt! Of lunch.

Wat heb je nodig?

  • 20 gram havermout
  • 2 eieren (met dooier)
  • 1 banaan
  • kaneel of pure hagelslag
  • olijfolie

Pak een kom en de 2 eieren en breek deze in de kom. Als je zonder dooier wil dan zou ik 3 eieren nemen.

Dan prak je de banaan er door heen, samen met 20 gram havermout. Als laatste doe je er of wat kaneel poeder door heen of pure hagelslag. Roer alles lekker door elkaar.

Neem de koekenpan en doe hier wat olijfolie in. Als het goed warm is dan gooi je het mixje er in en verspreid het goedje tot het de bodem bedekt. Lekker even laten bakken op een niet al te hoog vuur en omdraaien wanneer dit kan.

Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s